/E Diela e V e Lukait (I pasuri dhe Llazari) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi – Predikime ndër vite

E Diela e V e Lukait (I pasuri dhe Llazari) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Anastasi – Predikime ndër vite