/Vlerësimi i Kryepiskopit Prof.Dr. Anastasit mbi veprën dhe kontributin e Papa Gjon Pali II

Vlerësimi i Kryepiskopit Prof.Dr. Anastasit mbi veprën dhe kontributin e Papa Gjon Pali II

Vlerësimi i Kryepiskopit Prof.Dr. Anastasit mbi veprën dhe kontributin e Papa Gjon Pali II Nga arkivat : Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë & Radio Ngjallja 2 Prill 2005