/MESAZHI I PASHKËS 2023 i Mitropolitit të Korçës, JOANI

MESAZHI I PASHKËS 2023 i Mitropolitit të Korçës, JOANI

“Përjetimi i Ngjalljes do të na japë kurajë dhe forcë për të mbajtur kryqin e Krishtit në jetën tonë, i cili është i vetmi çelës që hap derën e Ngjalljes” MESAZHI I PASHKËS 2023 i Mitropolitit të Korçës, Pogradecit, Kolonjës, Devollit dhe Voskopojës +JOANI video: A.Dimroçi