/Gjurmë të Orthodhoksisë – Emision special me rastin e 28-vjetorit të Zgjedhjes së Fortlumturisë së Tij, Imzot Anastasi, si Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë

Gjurmë të Orthodhoksisë – Emision special me rastin e 28-vjetorit të Zgjedhjes së Fortlumturisë së Tij, Imzot Anastasi, si Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë