/Fjala e Kryepiskopit Anastas në 31 vjetorin e Fronëzimit të Tij si Kryepiskop. 2 Gusht 2023

Fjala e Kryepiskopit Anastas në 31 vjetorin e Fronëzimit të Tij si Kryepiskop. 2 Gusht 2023

jala e Kryepiskopit Anastas në 31 vjetorin e Fronëzimit të Tij si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe I Gjithë Shqipërisë 2 Gusht 2023