/E DIELA E PESTË E LLUKAIT ( I PASURI DHE LLAZARI I VARFËR) UNGJILLI SIPAS LLUKAIT 16:19-31 PREDIKON: ATË HARALLALLAMB GJOKA KISHA KATEDRALE “NGJALLJA E KRISHTIT” TIRANË 31 TETOR 2021

E DIELA E PESTË E LLUKAIT ( I PASURI DHE LLAZARI I VARFËR) UNGJILLI SIPAS LLUKAIT 16:19-31 PREDIKON: ATË HARALLALLAMB GJOKA KISHA KATEDRALE “NGJALLJA E KRISHTIT” TIRANË 31 TETOR 2021