/E diela e Doganierit dhe Fariseut. Predikon Mitropoliti i Korçës Joani

E diela e Doganierit dhe Fariseut. Predikon Mitropoliti i Korçës Joani

FILLIMI I TRIODIT
“KRENARIA SHKATËRRON ÇDO VIRTYT.
NJË MENDJE KRENARE NUK E LEJON ZOTIN TË HYJË BRENDA SHPIRTIT TË TIJ, VETËM NË NJË SHPIRT TË PËRULUR VJEN ZOTI DHE HIRI I TIJ……”
E DIELA E DOGANIERIT DHE FARISEUT.
NGA MITROPOLITI I KORÇËS HIRËSI JOANI.
05.02.2023