/Thirrja e Kryepiskopit Anastas për të mbështetur Veprën Misionare dhe Hieroapostolike

Thirrja e Kryepiskopit Anastas për të mbështetur Veprën Misionare dhe Hieroapostolike

Thirrja e Kryepiskopit Anastas për të mbështetur veprën misionare dhe hieroapostolike të Kishës së Shenjtë –  Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 5 Mars 2023