/SULM I HAPUR NDAJ KISHËS ORTHODHOKSE AUTOQEFALE TË SHQIPËRISË

SULM I HAPUR NDAJ KISHËS ORTHODHOKSE AUTOQEFALE TË SHQIPËRISË

Sulm i hapur ndaj Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë, Kryepiskopit kanonik të saj dhe gjithë Komunitetit Orthodhoks të Shqipërisë nga televizioni publik – RTSH nëpërmjet gazetarit Ilir Yzeiri në emisionin “ADN Ilir Yzeiri” të trasmetuar ditën e Enjte datë 12 Janar 2023.