/Speciale e ditës – Shën Vasili i Madh dhe Rrethprerja e zotit tonë Jisu Krisht

Speciale e ditës – Shën Vasili i Madh dhe Rrethprerja e zotit tonë Jisu Krisht

Speciale e ditës – Shën Vasili i Madh dhe Rrethprerja e zotit tonë Jisu Krisht. Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Përgatiti për Radio “Ngjallja”Dhjakon Kristo Video: Lajers Moçi 01 Janar 2024