/Speciale e ditës – 31 VJETORI I FRONËZIMIT TË KRYEPISKOPIT ANASTAS.

Speciale e ditës – 31 VJETORI I FRONËZIMIT TË KRYEPISKOPIT ANASTAS.

Speciale e ditës – 31 VJETORI I FRONËZIMIT TË KRYEPISKOPIT ANASTAS SI KRYEPISKOP I TIRANËS, DURRËSIT DHE GJITHË SHQIPËRISË Përgatiti për Radio “Ngjallja” – Dhjakon Kristo Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 02 Gusht 2023 Video-montazh: Lajers Moçi