/Predikimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikollës në Panairin e Skitit të Miroprurseve 2022

Predikimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikollës në Panairin e Skitit të Miroprurseve 2022

Predikimi i Mitropolitit të Fierit dhe Apollonisë, Hirësi Nikolla në Panairin e Skitit të Miroprurseve të Shenjta. E Diela e tretë e Pashkës.