/Fjala e Kryepiskopit Anastas në përfundim të Liturgjisë Hyjnore, të Dielën e Doganierit dhe Fariseut (Llukai 18:10-14), Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 21.02.2021.

Fjala e Kryepiskopit Anastas në përfundim të Liturgjisë Hyjnore, të Dielën e Doganierit dhe Fariseut (Llukai 18:10-14), Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë, 21.02.2021.