/FJALA E KRYEPISKOPIT ANASTAS NË FUND TË SHËRBESËS SË ORËVE TË MËDHA, E PREMTJA E MADHE DHE E SHENJTË

FJALA E KRYEPISKOPIT ANASTAS NË FUND TË SHËRBESËS SË ORËVE TË MËDHA, E PREMTJA E MADHE DHE E SHENJTË