/E Kremtja e Shën Trifonit të Sheqishtes Në datën14 Korrik, Kisha jonë kremton kujtimin e Shën Trifonit të Sheqishtes në Fier. Në këtë të Kremte të madhe për Mitropolinë e hirshme të Fierit por jo vetëm, ku kujtojmë Shenjtin vendas, martirin e Kishës sonë, Shërbesat e Shenjta u drejtuan nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla.

E Kremtja e Shën Trifonit të Sheqishtes Në datën14 Korrik, Kisha jonë kremton kujtimin e Shën Trifonit të Sheqishtes në Fier. Në këtë të Kremte të madhe për Mitropolinë e hirshme të Fierit por jo vetëm, ku kujtojmë Shenjtin vendas, martirin e Kishës sonë, Shërbesat e Shenjta u drejtuan nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla.