/E Kremtja e Oshënar Gjerasimit – Predikim nga Atë Emanuel Lusha

E Kremtja e Oshënar Gjerasimit – Predikim nga Atë Emanuel Lusha

E Kremtja e Oshënar Gjerasimit – Predikim nga Atë Emanuel Lusha Kisha “Shën Gjerasimi dhe Gjithë Shenjtorët”, Kombinat 20 Tetor 2023