/E Kremtja e Jetëndërrimit të Apostull dhe Ungjillor Joanit në Katedralen NGJALLJA E KRISHTIT Tiranë. Predikim nga Atë Niko Kodheli

E Kremtja e Jetëndërrimit të Apostull dhe Ungjillor Joanit në Katedralen NGJALLJA E KRISHTIT Tiranë. Predikim nga Atë Niko Kodheli