/E Diela VIII e Llukait (Samaritani i mirë) -Speciale e ditës – Përgatiti: Dhjakon Kristo.

E Diela VIII e Llukait (Samaritani i mirë) -Speciale e ditës – Përgatiti: Dhjakon Kristo.

Speciale e ditës – E Diela VIII e Llukait (Samaritani i mirë). Katedralja “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë Përgatiti për Radio “Ngjallja” Dhjakon Kristo Ndihmoni “Radio Ngjallja” në misionin e saj për të botuar dhe promovuar vlerat shpirtërore, historike dhe kulturore të Ortodoksisë në Shqipëri. https://gofund.me/fe79a364 Audio&Video: Jorgo Kobuzi 12 Nëntor 2023