/E diela pas Theofanisë – Predikim nga Atë Grigor Pelushi.

E diela pas Theofanisë – Predikim nga Atë Grigor Pelushi.

“Populli që dergjej në erresirë ka parë një dritë të madhe, dhe përmbi ata që dergjeshin në krahinë dhe në hijen e vdekjes, doli drita”. E diela pas Theofanisë – Predikim nga Atë Grigor Pelushi në Katdralen “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë 14/01/2024