/E diela pas Theofanisë – Predikim nga At Grigor Pelushi. 08/Janar/2023

E diela pas Theofanisë – Predikim nga At Grigor Pelushi. 08/Janar/2023

“Ecni si bij të dritës dhe mos merrni pjesë në punët e errësirës. Zgjohu, ti që fle, dhe ngjallu prej së vdekurish, dhe Krishti do të shndrisë mbi ty”. E diela pas Theofanisë – Predikim nga At Grigor Pelushi. Katedralja ”Ngjallja e Krishtit” Tiranë 08/Janar/ 2023