/E Diela e V e Mateut – Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela e V e Mateut – Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni