/E Diela e të Lidhurit të Djathit (Falja dhe Kreshmimi) – Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni

E Diela e të Lidhurit të Djathit (Falja dhe Kreshmimi) – Mitropoliti i Elbasanit Hirësi Andoni