/E Diela e katërt e Llukait-“Mbjellësi dhe Fara” Mitropoliti i Korçës Hirësia e Tij Imzot Joani

E Diela e katërt e Llukait-“Mbjellësi dhe Fara” Mitropoliti i Korçës Hirësia e Tij Imzot Joani