/E Diela e Dafinave (Hyrja e Krishtit në Jerusalem) – Predikin nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla Katedralja e “Shën Gjergjit” Fier 25 Prill 2021

E Diela e Dafinave (Hyrja e Krishtit në Jerusalem) – Predikin nga Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit Hirësi Nikolla Katedralja e “Shën Gjergjit” Fier 25 Prill 2021