/E Diela 17 Mateut (Gruaja Kananease). Predikim nga Teologu z.Dhimitër Qosja

E Diela 17 Mateut (Gruaja Kananease). Predikim nga Teologu z.Dhimitër Qosja

E Diela 17 Mateut (Gruaja Kananease). Predikim nga Teologu z.Dhimitër Qosja Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 18 Shkurt 2024