/Pjesë e zgjedhur nga fjala e Kryepiskopit Anastas mbajtur në fund të Liturgjisë Hyjnore. Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Tiranë. 09 Gusht 2020

Pjesë e zgjedhur nga fjala e Kryepiskopit Anastas mbajtur në fund të Liturgjisë Hyjnore. Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Tiranë. 09 Gusht 2020

“Le ta mbajmë me kujdes maskën për të mbrojtur shëndetin por, duke evituar në mënyrë këmbëngulëse dhe duke hedhur poshtë çdo lloj maske hipokrizie që infekton rrezikshëm marrëdhëniet njerëzore”.

Kryepiskopi Anastas