/Mesazhi i Pashkës Viti 1998 – “Pashka…Njohja e Perëndisë dhe Drejtësi” Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi

Mesazhi i Pashkës Viti 1998 – “Pashka…Njohja e Perëndisë dhe Drejtësi” Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë, Anastasi