/Fjalë Atërore, Ngushëlluese dhe Inkurajuese për të gjithë vëllezërit dhe motrat tona shqiptare që u prekën nga tërmeti – Kryepiskopi Anastas – Durrës Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti” 01.12.2019

Fjalë Atërore, Ngushëlluese dhe Inkurajuese për të gjithë vëllezërit dhe motrat tona shqiptare që u prekën nga tërmeti – Kryepiskopi Anastas – Durrës Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti” 01.12.2019