/E diela V Llukait (I pasuri dhe Llazari) – Katedrale “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë

E diela V Llukait (I pasuri dhe Llazari) – Katedrale “Ngjallja e Krishtit”, Tiranë

Sot në katedralen “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë në bashkëmeshim me Kryepiskopin Anastas ishte edhe Mitropoliti i Akaias Hirësi Athanasios, Mitropoliti i Fierit Hirësi Nikolla dhe Episkop Asti.
 
5 Nëntor 2023
Foto: A. Poshnjari