/E Diela e Tretë e Llukait -Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni

E Diela e Tretë e Llukait -Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit, Hirësi Andoni