/E Diela e II e Kreshmëve (Shën Grigor Pallamai) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Fortlumturia e Tij, Anastasi

E Diela e II e Kreshmëve (Shën Grigor Pallamai) – Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë Fortlumturia e Tij, Anastasi