/CILI ËSHTË KUPTIMI I PASHKËS DHE RËNDËSIA E SAJ – INTERVISTË ME MITROPOLITIN E ELBASANIT SHPATIT DHE LIBRAZHDIT HIRËSI ANDONI

CILI ËSHTË KUPTIMI I PASHKËS DHE RËNDËSIA E SAJ – INTERVISTË ME MITROPOLITIN E ELBASANIT SHPATIT DHE LIBRAZHDIT HIRËSI ANDONI