E Diela e të Paralizuarit

E DIELA E TË PARALIZUARIT Joani 5, 1 – 15. Dëshira Jonë dhe Dëshira e Perëndisë “A do të shërohesh?” v. 6 Brenda nesh ekziston një aftësi, që na e dhuroi Perëndia, për të vepruar…

E Diela e 14-të e Llukait Predikon Mitropoliti…

E Diela e 14-të e Llukait Predikon Mitropoliti i Korçës Hirësia e Tij imzot † Joani. Ndiqni predikimin në videon e mëposhtme. Predikimi është marrë nga Mitropolia e Korçës.     https://www.youtube.com/watch?v=z-4jytbNqx4

Predikim nga Hirësi Joani

Predikimi i së Dielës - E Diela 9 e Llukait (I pasuri i pamend, Llk.12:16-21) - PREDIKIM MBI PASURINË - nga Mitropoliti i Korçës, Joani, Katedralja "Ngjallja e Krishtit", Tiranë, 18.11.2018. https://www.youtube.com/watch?v=0Xsr2vdc0Jc