/52.Besimi i Krishterë Orthodhoks – E Mërkura e madhe dhe e shenjtë – Nga Atë Ilia Mazniku

52.Besimi i Krishterë Orthodhoks – E Mërkura e madhe dhe e shenjtë – Nga Atë Ilia Mazniku