/Vlerat e Muzikës Bizantine dhe kontributi që ka dhënë KOASH nëpërmjet Kryepiskopit Anastas për rigjallërimin e këtij Arti Muzikor Psaltik – Theodhor Peci, Drejtues i Korit Bizantin “Shën Joan Kukuzeli” i Katedrales “Ngjallja e Krishtit” Tiranë Intervistoi: Nikolla Barkaj 20 Nëntor 2020 “LITURGJIA HYJNORE” Vëllimi 1

Vlerat e Muzikës Bizantine dhe kontributi që ka dhënë KOASH nëpërmjet Kryepiskopit Anastas për rigjallërimin e këtij Arti Muzikor Psaltik – Theodhor Peci, Drejtues i Korit Bizantin “Shën Joan Kukuzeli” i Katedrales “Ngjallja e Krishtit” Tiranë Intervistoi: Nikolla Barkaj 20 Nëntor 2020 “LITURGJIA HYJNORE” Vëllimi 1