/Vetmia, pasiguria dhe ankthi – si ndihmon Kisha në kapërcimin e tyre?

Vetmia, pasiguria dhe ankthi – si ndihmon Kisha në kapërcimin e tyre?

Vetmia, pasiguria dhe ankthi – si ndihmon Kisha në kapërcimin e tyre? Atë Ilia Mazniku Salla e Rinisë pranë Katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë 9 Nëntor 2023