/VETMIA – “Nuk do të na braktisi Perëndia” E diela e katërt e Pashkës, Shërimi i të Paralizuarit Kisha e Shën Gjerasimit dhe e Gjithë Shenjtorëve, Tiranë Predikimi nga Aleksandër Dimroçi

VETMIA – “Nuk do të na braktisi Perëndia” E diela e katërt e Pashkës, Shërimi i të Paralizuarit Kisha e Shën Gjerasimit dhe e Gjithë Shenjtorëve, Tiranë Predikimi nga Aleksandër Dimroçi