/VANGJEL LULE, besimtar dhe patriot

VANGJEL LULE, besimtar dhe patriot

VANGJEL LULE, besimtar dhe patriot, psalti i Kishave, të Shën Gjergjit në Fier dhe Shën Gjergjit në Boston, bashkëpunëtor i Imzot Nolit në kishën orthodhokse të shqiptarëve në Amerikë, atdhetari që ishte një nga protagonistët në luftën e Vlorës më 1920 INTERVISTA E DITES me studiuesin dhe historianin Z. Ilirjan Gjika

Intervistoi për RADIO NGJALLJA  – Aleksandër Dimroçi, Nëntor 2022