/Urimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikolla në ditën e emrit të Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Imzot Anastasi. 22 Janar 2021 Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Tiranë

Urimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikolla në ditën e emrit të Fortlumturisë së Tij, Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë, Imzot Anastasi. 22 Janar 2021 Katedralja “Ngjallja e Krishtit” Tiranë