/Urimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikolla me rastin e 28 – vjetorit të Fronëzimit të Fortlumturisë së Tij Imzot Anastasit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë si edhe fjala e mbajtur nga Kryepiskopi Anastas me këtë rast.

Urimi i Mitropolitit të Fierit Hirësi Nikolla me rastin e 28 – vjetorit të Fronëzimit të Fortlumturisë së Tij Imzot Anastasit si Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë si edhe fjala e mbajtur nga Kryepiskopi Anastas me këtë rast.