/Urimi i Kryepiskopit Anastas Për fillimin e vitit të ri shkollor 2022-2023

Urimi i Kryepiskopit Anastas Për fillimin e vitit të ri shkollor 2022-2023

Kryepiskopi i Tiranës, Durrësit edhe i Gjithë Shqipërisë Fortlumturia e Tij z. Anastas bekon fëmijët në nisjen e vitit të ri shkollor: “Fëmija im i dashur! Zogjtë fluturojnë me dy krahë. Fëmijët e krishterë lartësohen me krahët e mësimit dhe të lutjes. Perëndia i bekoftë çdo ditë përpjekjet e tua”!

Me dashuri të ngrohtë në Krishtin, Kryepiskopi Anastas