/Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë – Kisha e Bishqethmit, një trashëgimi e vyer kulturore

Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë – Kisha e Bishqethmit, një trashëgimi e vyer kulturore

Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë “Kisha e Bishqethmit, një trashëgimi e vyer fetare dhe kulturore” Me të ftuar: Atë Thoma Bame dhe studiuesin Ilirjan Gjika Prodhim i Radio “Ngjallja” Gusht 2023 Realizime filmike: Video dhe audio – Lajers Moçi dhe Jorgo Kobuzi Video me Dron dhe Montazh: Jorgo Kobuzi