/Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë Bazilika e Shën Mëhillit në Arapaj, Durrës

Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë Bazilika e Shën Mëhillit në Arapaj, Durrës

Udhëtim nëpër Kishat e hershme të Shqipërisë Bazilika e Shën Mëhillit (Kryeëngjëlli Mihail) në Arapaj, Durrës. Mars 2023. Emision i Radio Ngjallja. Me Historianin Ilirjan Gjika dhe arkeologun Jani Koçillari. Video: Antonio Poshnjari Montazh: Antonio Poshnjari dhe Anastas Moçi