/Turizmi Religjioz i zonës së Shpatit me kishat monumentet kulturore – Klajdi Dervishi

Turizmi Religjioz i zonës së Shpatit me kishat monumentet kulturore – Klajdi Dervishi

JAVA E TURIZMIT RELIGJIOZ KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës i KU “LOGOS” Turizmi Religjioz i zonës së Shpatit me kishat monumentet kulturore – Klajdi Dervishi 25 Shkurt 2023