/Thirrja e Kryepiskopit Anastas

Thirrja e Kryepiskopit Anastas

+ Anastasi 
Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë


THIRRJE

U lutemi të gjitha palëve që trupi i Konstandinos Kacifas të jepet për tu varrosur sipas traditës fetare.
Të gjithë shpirtrat le të gjejnë paqen. Zhurma e papërgjegjshme le të ndalet dhe ngjarjet të shqyrtohen në vazhdim me objektivitet dhe respekt të ndërsjellë.