/Tema sociale në Radio “Ngjallja”

Tema sociale në Radio “Ngjallja”

Dhuna në familje është një nga fenomenet më të përhapura dhe një nga krimet më të paraportuara në shoqërinë shqiptare dhe kjo e bën të pamundur matjen me saktësi të përmasave të një fenomeni të tillë. Tema sociale në Radio “Ngjallja” E ftuar: Entela Binjaku (sociologe) Emision nga Esido Barkaj