/Të duam Atdheun tonë dhe ta begatojmë dhe prosperojmë atë – Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani

Të duam Atdheun tonë dhe ta begatojmë dhe prosperojmë atë – Mitropoliti i Korçës Hirësi Joani

“Të përpiqemi për vendin tonë me gjithçka që mundemi, sepse duke u përpjekur për vendin tonë, padyshim se ne më tepër ndihmojmë veten…” Intervista e ditës në Radio “Ngjallja” me Mitropolitin e Korçës, Hirësi Joani mbi kuptimin e atdhedashurisë dhe kuptimin e Shërbesës së Dhoksologjisë të flamurit Intervistoi: Aleksandër Dimroçi Korçë, 28 Nëntor