/Takimi i Kyepiskopit Anastas me Imzot Paul R.Gallagher – Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë

Takimi i Kyepiskopit Anastas me Imzot Paul R.Gallagher – Katedrale “Ngjallja e Krishtit” Tiranë

Kryepiskopi Anastas mirëpriti sot ditën e Hënë datë 20 Mars 2023 në ambientet e kompleksit të Katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë Sh.T. Imzot Paul R. Gallagher, Sekretar për Marrëdhëniet me shtetet dhe me Organizmat Ndërkombëtare i Vatikanit.