/Studentët e Kolegjit Universitar “LOGOS” filluan sot vitin i ri akademik 2019-2020.

Studentët e Kolegjit Universitar “LOGOS” filluan sot vitin i ri akademik 2019-2020.

Studentët e Kolegjit Universitar “LOGOS” filluan sot vitin i ri akademik 2019-2020.


Në mjediset e amfiteatrit të Kolegjit Universitar “LOGOS” u zhvillua ceremonia e pritjes së studentëve.


Në fjalën përshëndetëse studentëve iu urua një vit akademik i suksesshëm në rrugëtimin drejt përmbushjes së ëndrrës së tyre në fushën akademike.

Sigurisht që studentët, të cilët prekën për herë të parë auditorët e universitetit patën një vëmendje të veçantë. Ata u njohën me strukturat drejtuese të Kolegjit Universitar “LOGOS” si dhe me kuadrin rregullativ të brendshëm.

Kolegji Universitar “LOGOS” uron një vit plot suksese dhe arritje.