/SPECIALE E DITES – Kremtimi i Metamorfozës së Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jisu Krisht

SPECIALE E DITES – Kremtimi i Metamorfozës së Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jisu Krisht

SPECIALE E DITES Kremtimi i Metamorfozës së Zotit dhe Shpëtimtarit tonë Jisu Krisht në Kishën e “Metamorfozës” – Qëndra Thavor, Tiranë  nga Dhjakon Kristo *Audio & Video & pamje me dron: Jorgo Kobuzi, 06 Gusht 2022